omoss

Om oss

Georg Marius Larsen AS er en familiebedrift som har drevet bearbeiding og konservering av fisk og fiskevarer i en mannsalder. Bedriften ble startet i 1948 av Georg Marius Larsen da han kjøpte dagens lokaler. Siden har de utvidet litt etter litt, både detaljhandelen og produksjonen.  I 1965 kom Stein Georg Larsen inn i virksomheten og drev sammen med foreldrene en stund og så alene frem til 2009. Da ble den tradisjonsrike familiebedriften kjøpt av Stine og Petter Vatne fra Larvik.

Solid kompetanse

Vi har hatt med oss Lisbeth og Stein Georg Larsen videre i bedriften. De har lang erfaring og mye kunnskap som vi var totalt avhengige av for å videreføre tradisjonen. Dette har gitt trygghet for kundene og for oss som drivere av selskapet.

Georg Marius Larsen er en faghandel av det gode gamle slaget, og jobber for å alltid levere topp kvalitet. Vi er opptatt av å ta vare på gamle trandisjoner og oppskrifter. Og har et stort utvalg av hjemmelagde produkter. Vi ønsker å ta vare på de gamle fremgang måtene og metodene, men ser også behovet for å fornye oss og møte det nye markedet med nye produkter. Veldig mye av råvarene vi bruker er kortreist mat, fisket i nærområdene.

Butikken har i dag 7 ansatte på heltid og deltid og 2 ekstrahjelper.

Larvik er en sommerby med overveldende 3500 hytter og mange campingplasser. Om sommeren er det yrende turistliv, og vi har mange turister som er utrolig godt fornøyd med utvalg, kvalitet og service.