omoss

Om oss

Georg Marius Larsen AS er en familiebedrift som har drevet med bearbeiding og konservering av fisk og fiskevarer i en mannsalder. Bedriften ble startet i 1948 av Georg Marius Larsen da han kjøpte dagens lokaler. Siden har de utvidet litt etter litt, både detaljhandelen og produksjonen. I 1965 kom Stein Georg Larsen rett fra handelshøgskolen, og har drevet det sammen med foreldrene en stund og så alene frem til 2009. Da ble den tradisjonsrike familiebedriften kjøpt opp av Petter Vatne, som i dag driver sammen med Ove M. Dahl.

Solid Kompetanse

Vi er veldig stolt over at Stein Georg Larsen og kona Lisbeth Larsen fremdeles jobber hos oss. De har over 40 års erfaring, og har en solid kompetanse som gir en trygghet for våre kunder og for oss som driver selskapet.

Georg Marius Larsen AS er en faghandel av det gode gamle slaget, og leverer alltid topp kvalitet. Vi er opptatt av å ta vare på gamle tradisjoner og oppskrifter, og har et stort utvalg av hjemmelagde produkter. Vi ønsker å ta vare de gamle fremgangsmåtene og metodene, men ser også behovet for å fornye oss og møte det nye markedet med nye produkter. Veldig mye av råvarene vi bruker er kortreist mat, fisket i nærområde.

Butikken på Torstrand

Butikken på Torstrand har 10 ansatte, som alle deler den samme lidenskapen for fisk og sjømat.

Larvik er en sommerby, med overveldende 3500 hytter. Om sommeren er det er yrende turistliv, og vi har veldig mange turister som er utrolig fornøyd med utvalget og kvaliteten vi selger.